website

Om acne zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een uitgebreid vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut uw huid bekijkt en beoordeelt. De huidtherapeut zal een persoonlijk behandelplan opstellen en deze met u bespreken.  Het gebruik van producten die de acne moeten doen verminderen en de thuisadviezen die noodzakelijk zijn om de behandeling te ondersteunen  zullen ook besproken worden.

Behandeling                                            

De acnebehandeling van Medical Cosmetics bestaat uit:

  • Dieptereining

Een dieptereiniging waarbij de huidtherapeut de huid reinigt met hoogwaardige producten. Onzuiverheden zoals Blackheads (mee-eters), whiteheads ( witte bolletjes onder de huid) en puistjes worden verwijderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kleine, dun naaldje om zo de onzuiverheden makkelijker te kunnen verwijderen. Het doel van de behandeling is om de ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

 

  • Medische peeling

De dieptereiniging kan op advies van de huidtherapeut worden gecombineerd met een Medische peeling om zo de talgproductie te doen verminderen en te zorgen voor een diepte reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid waardoor het nieuwe verstoppingen van de talgklieren voorkomt.

 

  • eMatrix

Nadat de actieve acne  verminderd of verholpen is, kunnen er littekens, rode vlekjes, pigmentvorming of een grove huidstructuur overblijven.  De littekens, verkleuringen en grove huidstructuur kunnen worden behandeld d.m.v. de eMatrix.  Dit is een medische laser die kleine gaatjes in de huid maakt en er voor zorgt dat de huid wordt opgevuld met nieuwe huidweefsel. Zo worden de acnelittekens en de verkleuringen minderen zichtbaar en zal de huid egaler en gladder gaan tonen.

Interesse in onze behandelingen?