website

Coagulatie is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes weg te halen. Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen.  Coagulatie therapie is geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes.

 

Wat is coagulatie?

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met “de cauteerstift”. De cauteerstift is een klein handzaam apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Het is voorzien van een puntige elektrodeen daarmee worden wratten en huidbultjes aangestipt. De wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een behandeling duurt slechts enkele minuten. Gebruik de voorgeschreven nabehandelingscrème van Meditopics tot ongeveer één week na de behandeling voor het allerbeste herstel.

Prijzen coagulatie al vanaf €35,-

 

Waarom coagulatie?

  • Snel, eenvoudig en veilig
  • Een nauwkeurige manier
  • Gezonde, omliggende huid wordt met rust gelaten
  • Geen snijwondlittekens, blaren of bloedingen
  • Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren
 

Is coagulatie veilig en effectief?

Een behandeling met de cauteerstift is heel gericht en veilig. Met grote precisie worden plekjes en wratjes aangestipt terwijl de gezonde, omliggende huid met rust wordt gelaten. De behandeling is effectief waardoor de meeste plekjes al direct na de eerste behandeling verdwenen zijn! Daarnaast wordt coagulatie bij Medical Cosmetics altijd uitgevoerd door een HBO-geschoolde huidtherapeut (lid NVH).  Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen inbegrepen.