website

De eMatrix is een innovatief medisch apparaat (CE en FDA goedgekeurd) dat werkt op basis van fractionele radiofrequentie. De eMatrix is een zeer effectieve en veilige behandelingen en is geschikt voor elk huidtype en kan ingezet worden voor veel verschillende huidproblemen.

 

Wat is eMatrix

E-Matrix maakt met gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag (epidermis), terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht diep in de onderste huidlaag (de dermis) juist zo groot mogelijk is. Door de beschadiging in de onderste huidlaag wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken waardoor de collageenaanmaak een boost krijgt. De huid oogt al na 2 behandelingen veel jonger, vitaler en strakker.
In tegenstelling tot andere methoden (zoals de fractional laser en CO2 laser) kent de eMatrix geen vervelende en lange herstelperiodes.

De eMatrix wordt onder andere toegepast op de behandeling van:                                                                                                                     

  • pigmentvlekken
  • rimpels
  • grove poriën
  • ouderdomsvlekken
  • acne littekens
  • couperose

Na de behandeling is de huid rood, warm en kan zonverbrand aanvoelen. Deze symptomen verdwijnen gewoonlijk binnen 72 uur. Het toepassen van herstellende en hydraterende crème kan de symptomen doen verlichten.

Uit verschillende klinische onderzoeken is gebleken dat de eMatrix zeer goede resultaten behaald bij alle huidtypen. De eMatrix behandeling wordt door vooraanstaande dermatologen de medische doorbraak op het gebied van huiverbetering en huidverstrakking genoemd.

Heeft u interesse in de eMatrix  maak dan vrijblijvend een afspraak met de huidtherapeut voor een gratis consult. Tijdens deze afspraak zal de huidtherapeut  uw huid bekijken en met u overleggen of de eMatrix geschikt is voor u en uw huid. Ook kan de huidtherapeut u dan vertellen hoeveel eMatrix behandelingen u eventueel nodig zult hebben en welke kosten hier aan verbonden zitten.

 

voor1    na1 
Voor   Na 2 behandelingen
voor2   na2
Voor   Na 2 behandelingen

Interesse in onze behandelingen?