website

Elos de nieuwste techniek om definitief te ontharen . Deze techniek laat de traditionele Laser en IPL ver achter zich!

Wat is Elos

Elos staat voor Elektrisch Optische Synergie. Het werkt met  een combinatie van hoogfrequente stroom als licht die elkaar synergetisch versterken. Bij dit proces wordt het licht omgezet in warmte om op die manier het haarzakje te vernietigen en het haar definitief te verwijderen. Met slechts één enkele lichtflits kunnen gemakkelijk honderden haren worden behandeld. Door deze techniek is Elos effectieverdan Laser of IPL en zijn er minder bijwerkingen bij het definitief ontharen.

 

Geschikt voor alle huid- en haartypes

De ELOS kan als enige alle huidtype (ook de donkere huid) veilig ontharen. Met IPL of laser is dit niet mogelijk. Dankzij deze allernieuwste techniek ligt de kans op snel resultaat bij het ontharen hoger dan bij andere ontharingsmethoden.

Voordelen van de Elos Laser methode:

  • Geschikt voor alle huid- en  haarkleuren;
  • Uniek in het behandelen van blonde, grijze en vlassige haren;
  • Minder pijnlijk dan traditionele technieken;
  • Veilig en Efficiënt;
  • Hoogwaardige medische behandelmethode met FDA keurmerk.
 

Hoe snel zie ik resultaat?

Na elke behandeling is er een vermindering van de haargroei. Het aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren.  Omdat haren in verschillende fasen groeien, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Effectiviteit en veiligheid .

De Elos behandeling is effectiever dan een enkele Diode laser, vanwege de toegevoegde radiofrequentie. Haren worden effectiever verhit waardoor er minder kans is op complicaties.

Om de kwaliteit en veiligheid te garanderen, werkt Medical Cosmetics uitsluitend met Huidtherapeute die HBO opgeleid is en geregistreerd staat bij het kwaliteitsregister paramedici. Daarnaast is de Elos Diode laser in het bezit van het strenge FDA keurmerk. De Elos Diode laser is een wetenschappelijk bewezen techniek en is de meest veilige methode tot dusver bekend.

Interesse in onze behandelingen?