website

Z-Lipo behoort tot de derde generatie cryolipolysetoestellen. Tijdens een behandeling met Z-Lipo worden 1 of 2 handstukken gedurende één uur op de te behandelen vetzones geplaatst. De handstukken zuigen vervolgens overtollige vetophopingen op en koelen ze af tot een specifieke temperatuur. Op die manier worden overtollige vetcellen bevroren zonder uw bloed of ander omliggend weefsel aan te tasten.De bevroren vetcellen sterven af en worden gedurende enkele weken op een natuurlijke manier verwerkt of afgevoerd door het lichaam.
 
Die afvoer van vetcellen wordt versneld met de Z-Wave.
Deze technologie versnelt de lymfedrainage en
verstrakt uw huid aande hand van pijnloze schokgolven.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van de dikte van de vetophoping en van uw eigen doelen en wensen.Doorgaans heeft u 1 tot 3 behandelingen per zone nodig.
 

Wanneer zie ik resultaat?

Het lichaam heeft tijd nodig om de triglyceriden en vetcellen op te ruimen. Gemiddeld ziet u de eerste resultaten na 1,5 maand en  definitieve resultaten na 3 tot 5 maanden.
 

Is de behandeling met Z-Lipo en Z-Wave veilig?

De Z-Lipo en Z-Wave technologie is 100% veilig en beschadigt het omliggend weefsel niet. In 1 tot 3 behandelingen boekt u 70% van het resultaat van een heelkundige liposuctie zonder operatie, littekens en nabehandeling!
 

Wat is de prijs per zone van een  behandeling?

Een cryolipolyse behandeling met Z-Lipo en Z-Wave kost 299,- euro voor de eerste zone die u laat behandelen, en 150,- euro voor de tweede zone.
Zie onze prijstlijst voor de introductie actie!