website

Wilt u uw contouren verbeteren door kleine en grote vetrolletjes te bevriezen? Het kan nu perfect met de nieuwe cryolipolyse van Zimmer Medicals. Geen operatieve ingreep, geen naalden, geen naverzorging, maar wel tot 70% lokale vetvermindering na 1 tot 3 behandelingen.Deze non- invasieve technologie100% veilig, pijnloos en beschadigt omliggend weefsel niet                                                                                         .

Cryolipolyse  wordt al jaren met succes gebruikt om overtollige vetcellen op dijen, heupen, buik, billen en love handles te verminderen. Het doelgericht bevriezing van overtollige vetcellen zorgt op een natuurlijke manier voor de afbraak (apoptose) van de vetcellen en wordt vervolgens door het lymfestelsel afgevoerd.

Het Duitse bedrijf Zimmer Medicals perfectioneerd deze behandeling  en maakt het uniek door de Z-Lipo en Z-Wave technologie. Z-Lipo is de nieuwste medische techniek voor cryolipolyse (vet bevriezing), de Z-Wave voert overtollig vet af aan de hand van schokgolven
Daarnaast heeft de Z-wave een positief effect op de aanmaak van collageen en stimuleert het de bloedcirculatie waardoor de huid zichtbaar egaler en strakker wordt. Dit is de perfecte combinatie voor het verwijderen van overtollige vetcellen en het beteren van uw figuur.

 

Waarom beter resultaat met deze nieuwe techniek cryolipolyse?

Dankzij Cryolypolyse bereiken de vetcellen in enkele minuten een temperatuur van – 10°C, ze kunnen zich dus niet (zoals met andere technieken) aanpassen aan de lage temperaturen. Het resultaat is dat meer vetcellen afsterven.

De Z-Wave zal er achteraf voor zorgen dat de afgestorven cellen sneller verwijderd worden.