website

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem en kent verschillende oorzaken. De belangrijkste oorzaken zijn hormonaal, door medicamenten en/of erfelijkheid.

De meest voorkomende vormen van overmatige lichaamsbeharing zijn hirsutisme en hypertrichose. Hirsutisme is mannelijke overbeharing bij een vrouw en bij hypertrichose is er een sterkere haargroei aanwezig op plekken waar eigenlijk normale beharing zou moeten zijn.

Scheren, epileren en harsen is de meest voorkomende manier om van ongewenste haargroei af te komen. Helaas bieden deze manieren van ontharen geen blijvend resultaat en kunnen juist zorgen voor irritaties zoals ingegroeide haartjes, ontstekingen, rode bultjes en/of jeuk.

 

Elos laser ontharen

Een effectievere manier van ontharen is het Elos laser ontharen. Hierbij wordt het haarzakjes in de huid vernietigd, zodat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Medical Cosmetics maakt gebruik van de vernieuwde techniek, de Elos. Door middel van deze techniek kunnen alle huidtype en haarkleuren worden behandeld.

De Elos diode laser behoort tot de nieuwe generatie diode lasers. Hierdoor kan er op een veilige en effectieve manier behandeld worden.
Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste effect te behalen.

 

Ontharen van blonde en grijze haren

Het Elos laser ontharen biedt de mogelijkheid om naast de donkere haren ook de lichtere, blonde, grijze en dunnere haren definitief aan te pakken. Door deze unieke methode kan vrijwel elk haartype en op elke huidkleur behandeld worden.

haarvoor1    haarna1 
Voor   Na 6 behandelingen