eMatrix

De eMatrix is een innovatief medisch apparaat (CE en FDA goedgekeurd) dat werkt op basis van fractionele radiofrequentie. De eMatrix is een zeer effectieve en veilige behandelingen en is geschikt voor elk huidtype en kan ingezet worden voor veel verschillende huidproblemen.

Wat is eMatrix?
E-Matrix maakt met gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag (epidermis), terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht diep in de onderste huidlaag (de dermis) juist zo groot mogelijk is. Door de beschadiging in de onderste huidlaag wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken waardoor de collageenaanmaak een boost krijgt. De huid oogt al na twee behandelingen veel jonger, vitaler en strakker.

eMatrix creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet bij diverse huidproblemen:
• pigmentvlekken
• rimpels
• grove poriën
• ouderdomsvlekken
• acne littekens
• grove huidstructuur

Er worden één tot drie behandelingen aanbevolen met een interval van vier tot acht weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid en het beoogde eindresultaat. Na de behandeling is de huid rood, warm en kan zonverbrand aanvoelen. Deze symptomen verdwijnen gewoonlijk binnen 72 uur. Het toepassen van herstellende en hydraterende crème kan de symptomen doen verlichten.

Tijdens het gratis en vrijblijvend intakegesprek beoordeelt de huidtherapeut jouw huid. Er wordt bekeken of een behandeling met eMatrix geschikt is voor jouw huid en jouw huidproblemen.

Meer informatie over littekens
Meer informatie over striae
Meer informatie over rimpels en houdveroudering
Rimpels en huidveroudering treedt op bij ouder worden en verslappen van de huidRimpels en huidveroudering treedt op bij ouder worden en verslappen van de huid

De huid is al na drie behandelingen veel jonger, vitaler en strakker.

Tarieven eMatrix

eMatrix Losse behandeling
200 pulsen (gehele gelaat) 375,00
100 pulsen (helft gelaat) 275,00
50 pulsen 199,00
10 pulsen 99,00

Alle genoemde prijzen zijn prijspeil 2020 en inclusief btw.

Ja, ik heb interesse in een behandeling met eMatrix

Maak hieronder je afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag.

Plan je afspraak online in onze agenda
Wil je liever eerst contact?
Vul dan onderstaand formulier in of bel 079 360 67 42.

Wij respecteren jouw privacy.

Ontdek hoe eenvoudig het verzorgen van een mooie en gezonde huid kan zijn!

Ontvang elke maand de beste huidverzorgingstips en meer eenvoudig via de e-mail...
Ja, inspireer mij!